petak, 19. kolovoza 2016.

Apel građana političarima: 'Ukinite imunitet sucima, oni moraju odgovorati za upropaštene živote zbog nezakonitih sudskih odluka!' | Hazud.hr

Apel građana političarima: 'Ukinite imunitet sucima, oni moraju odgovorati za upropaštene živote zbog nezakonitih sudskih odluka!' | Hazud.hr:



Članak iz novina o krivotvorenju rješenja I-1-92 i I-523

Apel građana političarima: “Ukinite imunitet sucima, oni moraju odgovorati za upropaštene živote zbog nezakonitih sudskih odluka!”

Nema rješenja krize, lopovluka, kriminala, mobinga… ..u Državi sve dok se ne riješi pravosuđe!

Ako bilo tko prekrši zakon, upropaštava tvrtke, zlostavlja radnike, vrši kriminal, a ne biva kažnjen na sudovima, nema napretka! Možemo samo nazadovati u svim segmentima društva!

Ustavom je zajamčena trodioba vlasti, a u praksi suci i sudovi imaju vlast iznad vlasti.

To je nedopustivo i Ustavom zabranjeno! Nedopustivo je da suci imaju veća prava od svih drugih građana.
sudac 2SUCI JEDINI U ZEMLJI IMAJU TRAJNI IMUNITET! 
Svi drugi građani- čak i predsjednik, saborski zastupnici, ministri – imaju imunitet samo u mandatnom razdoblju. JEDINO SUCI IMAJU IMUNITET OD TRENUTKA ZAPOSLENJA DO MIROVINE! NITKO DRUGI! Imunitet im je uveden 90- tih i traje do danas. A baš oni ( čast izuzecima) su jako odgovorni za donošenje odluka o deložacijama siromašnih građana, o održavanju na snazi NEMORALNIH UGOVORA kojima su se opljačkala poduzeća i građani Hrvatske!
Suci su bili ti koji su 90-tih godina bili dužni proglasiti ništavima ugovore kojima su se pljačkale dionice radnika! I 90-tih i danas važi zakon kojim je propisano da ugovor koji je protivan moralu i Ustavu, iako je suglasan zakonu, mora biti proglašen NIŠTAVIM.
Ali većina sudaca nije nemoralne ugovore proglašavala ništavima, nije odbijala tužbe za deložacije, nego je dosuđivala poduzeća onima koji su kasnije proglašavani kriminalcima i deložirala siromašne i obespravljene pomažući tako u pljački i blokadama građana!  To mora završiti!

SUCIMA SE MORA UKINUTI IMUNITET! NE MOGU IMATI VLAST IZNAD VLASTI!

NEMAJU PRAVO BITI PRIVILEGIRANI U ODNOSU NA SVE DRUGE GRAĐANE! MORA IM SE UVESTI KONTROLA RADA PREKO SUDACA POROTNIKA I POSEBNIH INSPEKCIJA GRAĐANA I SANKCIONIRATI IH ZA DONOŠENJE PROTUZAKONITIH, NEMORALNIH I NEUSTAVNIH PRESUDA!
sudac 4Tolike presude su pale, jer ih je ukinuo viši sud kao nezakonite, što znači da su suci prekršili zakon, a nitko nije odgovarao?! Toliko novca poreznih obveznika je potrošeno na beskonačne sudske parnice, osobe protiv kojih su dizane optužnice zbog kriminala, otuđenja ogromnih svota novca, odlukama sudaca oslobođeni su? I opet nitko od sudaca nije odgovarao?!
Do kada ćemo plaćati sucima da krše zakon?
A mnoge firme su odvedene u stečaj, radnici upropašteni i završili na ulici, mnoge žrtve mobinga su se trajno razboljeli, mnogi građani su blokirani, deložirani – opet odlukama mnogih sudaca, i opet nitko ne odgovara?!
Molimo Vas, u ime svih građana žrtava, blokiranih, deložiranih, potaknite pokretanje postupka radi ocjene ustavnosti i zakonitosti odredbe Zakona o sudovima o imunitetu sudaca, tražite ukidanje imuniteta sudaca, tražite uvođenje kontrole rada sudaca od strane sudaca porotnika, kao što je to bilo prije 90-tih, tražite uvođenje odgovornosti sudaca za donošenje nezakonitih presuda.
Kada netko počini ubojstvo, prekršio je zakon i bit će kažnjen.
Kada sudac donese presudu koju ukine viši sud kao nezakonitu, ili iz drugih razloga, sudac je prekršio zakon, mora biti kažnjen!
Nezakonitim odlukama sudaca, mnoge sudbine građana su upropaštene, mnogi građani su pomrli, deložirani, uništeni,… Suci moraju odgovarati za uništavanja mnogih života nezakonitim presudama i odlukama!
Rješenje Županijskog suda donešenog nedjeljom
Rješenje Županijskog suda donešenog nedjeljom
Krivotvoreno sudsko rješenje     Općinski sud u Dugom Selu - sudsko rješenje od 21. travnja donešeno na temelju 25. travnja kojim se određuje upis založnog prava u korist HBOR-a
Sudska rješenja donešena 21. travnja na temelju rješenja od 25. travnja istog mjeseca, bez Pouke o pravnom lijeku, bez dostavne naredbe, bez točno označene stranke u postupku, nadopunjeno četiri godine kasnije
U ime stotina tisuća građana i tvrtki Hrvatske, koje su žrtve nezakonitih presuda sudaca, beskrajno Vam zahvaljujemo unaprijed za sve što ćete učiniti!
R. Marsel./HAZUD

Nema komentara:

Objavi komentar